Ann Van Elsen Bio - Biography

Name Ann Van Elsen
Height
Naionality
Date of Birth December 27, 1979
Place of Birth
Famous for
Ann was een half uurtje geleden te gast als eerste BV in het glazen huis in Leuven dat er opgesteld staat door studio brussel ter ere van de inzamelactie om de waterschaarste in de wereld te lijf te gaan! Zoals we al allemaal wisten zou Ann Van Elsen voor die actie met Playboy naar Namibië gaan en zich, mits een hoog bedrag, laten fotograferen voor Playboy! Ze kwam langs om over haar ervaring in Namibië te vertellen en eveneens om natuurlijk het daarmee ingezamelde bedrag te vertellen! Haar fotoshoot leverde maar liefst 30.000 euro op waarvan 20.000 afkomstig van Playboy, 5.000 van Story die haar dagboek zal publiceren van toen ze in Namibië was en tot slot nog eens een extra 5.000 die ik vergeten ben ergens ;)! Mooi bedrag natuurlijk om aan het goede doel te schenken! Maar daar bleef het niet bij Ann veilt namelijk voor het goeie doel nog een exclusieve gehantekende foto 70x100cm uit de fotoreeks! Het startbod op ebay bedraagt momenteel 300 euro en loopt nog 4 dagen!

De Playboy komt er in januari aan wist ze nog te vertellen en ze bracht de foto mee die zou geveild worden, bij deze natuurlijk de screenshots en de ebay foto's!

Bedankt Ann zowel voor de foto's als natuurlijk voor het behaalde bedrag, je sociaal engagement zal je eeuwig charmeren!

Ann Van Elsen Photos