Silvie Meis Bio - Biography

Name Silvie Meis
Height
Naionality
Date of Birth 13 April 1978
Place of Birth Breda, Noord-Brabant, Netherlands
Famous for
Sylvie van der Vaart, geboren op 13 april 1978 in Breda onder de naam Sylvie Meis.

Vanaf haar 18e wil Sylvie reeds fotomodel worden en via castingbureaus wordt ze bij verschillende shoots ingezet. Daarna gaat haar carrière snel. Nadat ook televisie in haar leven verschijnt, groeit haar bekendheid door haar presentatie bij Foxkids en de muziekzender TMF. Ze verzorgt meerdere optredens bij TMF, zoals de presentatie van de jaarlijkse TMF-awards en interviews met internationale artiesten als Britney Spears en Kylie Minogue. Daarnaast verschijnt ze in videoclips en treedt op in de Nederlandse Tv-serie "Costa". Tevens introduceert zij samen met de firma JPC in 2004 de sieradenlijn "Pure by Sylvie" op de Nederlandse markt, welke productlijn van begin af aan goed aanslaat in de markt.

Nadat ze in 2003 wordt gekozen tot meest sexy vrouw in Nederland, krijgt ze een relatie met de Ajax-voetballer Rafael van der Vaart. Mede door de bekendheid van ieders eigen carrière, worden ze al snel het meest bekende "voetbalpaar" van Nederland. Deze bekendheid groeit verder nadat ze gaan trouwen op 10 juni 2005 en de bruiloft live op tv te volgen is bij SBS. De uitzending krijgt hoge kijkcijfers in Nederland.

Beiden laten zich inmiddels begeleiden door hetzelfde management, Essel Sports in Amsterdam, om de belangen samen zo goed mogelijk op elkanders carrière af te stemmen. De populariteit kent ook zijn negatieve zijde: bij voetbalwedstrijden van Ajax, waar Rafael op dat moment aanvoerder is, beginnen supporters van de tegenstander Sylvie met scheldwoorden te beledigen. De discussie die hier op volgt, of wedstrijden door kwetsende spreekkoren moeten worden gestaakt, leiden zelfs tot een politieke discussie.

In de zomer van 2005 vertrekken Rafael en Sylvie van der Vaart naar Hamburg, waar Rafael bij voetbalclub HSV gaat spelen. Sylvie volgt haar man en beëindigt haar vaste verplichtingen bij tv in Nederland. Voor SBS verzorgt ze nog eenmalige optredens op televisie en de sieradenlijn "Pure by Sylvie" wordt verder uitgebreid en wordt in 2006 ook op de Duitse markt geïntroduceerd.

In Duitsland verschijnen verschillende interviews met haar en al snel groeit ook daar haar bekendheid. Ze wordt gekozen tot "Miss Bundesliga", oftewel de mooiste vrouw van de Duitse competitie en de media geeft vol aandacht op haar aanwezigheid in Duitsland. Verschillende interviews en fotoseries verschijnen in Duitse bladen en mede omdat ook Rafael een succesvolle start heeft bij HSV en het WK in Duitsland voor de deur staat, groeit hun naam snel op de Duitse markt.

Meerdere Tv-zenders en magazines melden zich bij Sylvie met het verzoek om presentaties, maar nadat in de loop van 2006 bekend wordt dat Sylvie zwanger is, geeft Sylvie aan zich vooreerst op haar zwangerschap te richten en Rafael in zijn voetbalcarrière te ondersteunen.

Vlak voor het WK in Duitsland wordt op 28 mei Damián Rafael van der Vaart geboren in Nederland. Nadat Rafael ruim een maand in Duitsland bij het Nederlands Elftal verblijft, komt hij na de uitschakeling van Oranje terug naar Nederland, waar ze een paar weken vakantie vieren met het kleine gezinnetje. Medio juli vertrekken ze weer naar Hamburg, waar voor Rafael het voetbalseizoen bij HSV weer begint.

Silvie Meis Photos

Silvie Meis Wallpapers